Suomen ensimmäinen kummivanhustoiminta

Tervetuloa kummiksi yksinäisyyttä kokevalle sotaveteraanille tai muistisairaalle

”Voi kuinka minä olen iloinen, että Helsingin Seudun Sotaveteraanipiiri ja Seurana Oy valitsivat minut yhdeksi kummivanhuksekseen, ja saan nyt kerran viikossa itselleni aina saman, tutun Seuralaisen ulkoilemaan ja kahvittelemaan kanssani. Käymmepä kaupassakin ja suunnittelemme konserttiin menoa. Kiitos!”

– Eeva-Maija, 93 vuotta

”Oli kiva olla mukana yrityskummina sotaveteraanille ja päästä seuraamaan miten hienosti hoidatte yhteydenpidon ja tiedottamisen meille haasteessa mukana olleille. Hienoa kuulla kummivanhuksemme kuulumisia ja nähdä miten saadaan iloa aikaan.”.

–  Marjo Wilska, Mediamaps

”Isäni ongelma on yksinäisyys. Hän on aina ollut kovin sosiaalinen ja nauttinut seurasta. Nyt tilanne on muuttunut, kun vaimo ja ystävät ovat jo poissa, ja päivät ovat yksinäisiä. Olen todella iloinen, että tällainen Seuranan kummivanhustoiminta on ja että isäni on valittu mukaan. Tuo iloa arkeensa.”

– Sotaveteraanin poika

Seurana yhteistyössä Helsingin Seudun Sotaveteraanipiirin, hämeenlinnalaisen sotaveteraanin sekä Helsingin Alzheimer -yhdistyksen kanssa

Seurana Oy on saanut Helsingin Seudun Sotaveteraanipiiristä ja Helsingin Alzheimer-yhdistyksestä 4 kummivanhusta, joille olemme luvanneet antaa aikaa ja seuraa. Lisäksi Hämeenlinnasta kummiyrityksemme nimesi itse oman kummivanhuksensa, sotaveteraani hänkin. 

Tämän mahdollistavat yksityiset henkilöt ja yritykset, jotka haluavat ostaa aikaa ja seuraa näille ihanille vanhuksille. Näin nämä yli 90-vuotiaat veteraanit ja leskensä sekä muistisairaat nuorehkot seniorit nauttivat seurasta niin kotona kuin hoivakodissa, saavat aina saman tutun Seuralaisen niin kaveriksi ulkoiluun, asiointiin, seurusteluun, muisteluun, teatteriin, ristikoiden täyttämiseen – täysin oman kuntonsa ja toiveen mukaan. Piristämme ja pidämme heidän toimintakykyään yllä.

Kummina saatte mm. kummitodistuksen, kuukausittaiset kummikuulumiset, logonne materiaaleihimme, mainokset eri kanavissamme sekä todella hyvän mielen!

Mikä on teille sopivin paketti?

1kk onnellista vanhuutta

320 + alv

2kk onnellista vanhuutta

640 + alv

3kk onnellista vanhuutta

960 + alv

Puoli vuotta onnellista vanhuutta

1920 + alv

Vuosi onnellista vanhuutta

3840 + alv

Tee tilaus täyttämällä seuraavat kentät ja painamalla lopuksi “Lähetä”-painiketta.

Tee tilaus täyttämällä seuraavat kentät ja painamalla lopuksi “Lähetä”-painiketta.


Sirkka, 77 vuottaJaakko, 89 vuottaKyösti, 96 vuottaMatti, 96 vuottaVoitte valita puolestani


1 kk onnellista vanhuutta - 320 euroa + alv*2 kk onnellista vanhuutta - 640 euroa + alv*3 kk onnellista vanhuutta - 960 euroa + alv*Puoli vuotta onnellista vanhuutta - 1920 euroa + alv*Vuosi onnellista vanhuutta - 3840 euroa + alv*TIETOA SEURANASTA

Seurana on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota vertaistuellista seuraa yksinäisille vanhuksille.

TILAA UUTISKIRJESEURANA SOMESSA
#onnellinenvanhuus

Sivuston toteutus ja ylläpito: Sisältö Miikka